Стаф в Украину

Тема в разделе "ВЕЩЕВОЙ КАРДИНГ", создана пользователем fat315, 14 май 2010.

1. stimerr6

stimerr6 New Member

Симпатии:
    0
    Наказ Державної митної служби України
    від 12 січня 2006 року N 5
    3.1. Єдиний неподільний товар, митна вартість якого перевищує 200 євро та вага перевищує 50 кг, який увозиться (пересилається) громадянином у супроводжуваному чи несупроводжуваному багажі, надходить на адресу громадянина в МПВ(международное почтовое отправление), оподатковується ввізним митом у розмірі 20 відсотків від митної вартості цього товару, а також податком на додану вартість, митними зборами, а в установлених законодавством випадках акцизним збором.
    3.2. Справляння мита, податку на додану вартість і в установлених законодавством випадках акцизного збору з єдиного неподільного товару, що надходить на адресу громадянина у вантажному відправленні чи МЕВ(международные експресс отправки), здійснюється незалежно від митної вартості й ваги цього товару.
    Такі товари підлягають обкладенню ввізним митом за повними ставками Митного тарифу України, податком на додану вартість і в установлених законодавством випадках акцизним збором.

Тоесть если я купил ноут за 600 бакинских то я еще должен таможне отдать 120$ + всякие сборы, не хило так выходит(( Или тоже говорить дропу чтоб перепаковывал и как
    б/у ввозить без оригинальной коробки и документации?
  2. Tbs

Tbs New Member

Симпатии:
    0
    не знаю как в Ua, а в Ру dhl-ом от 20-ти дней идет, + растаможка и куча доков требуется при получении.
  3. fanil

fanil New Member

Симпатии:
    0
  4. WOTAN

WOTAN Moderator Модератор форума VIP

Симпатии:
    0
    пак шмота ~2k$ и пендант ~650$ отправил как старый шмот и оценил в 87$
    не вскрывали.
    дошло успешно.

Поделиться этой страницей